Over Bouwbedrijf Kuiers

Wij ontzorgen je in het hele traject

Wij begeleiden je vanaf de eerste plannen die je maakt voor je verbouwing. Bij het vrijblijvende kennismakingsgesprek kun je al je wensen aangeven. Moet er een bouwtekening worden gemaakt of een vergunning aangevraagd? Ook deze taken kunnen wij je desgewenst uit handen nemen.

Als meedenkend aannemer willen wij samen met jou je dromen of wensen verwezenlijken. Wij gaan voor persoonlijk contact en de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Met duidelijke, vooraf gemaakte afspraken en een plan van aanpak, kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Je hebt altijd te maken met een vast contactpersoon die alles voor je regelt: van idee tot aflevering nemen wij alles voor je uit handen!

Nieuwbouw Bouwbedrijf Kuiers

Voor al jouw werkzaamheden

Voor al jouw bouw- of verbouw plannen ben je bij ons aan het juiste adres. Ons allround bouwbedrijf is niet alleen in Meppel werkzaam, maar ook in de rest van de regio. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek wanneer je een betrouwbare partner zoekt voor onder andere:

Kwaliteit voorop

Kwaliteit staat bij Bouwbedrijf Kuiers voorop. Dit uit zich onder andere in persoonlijke aandacht voor jou als klant en het meedenken vanaf het eerste kennismakingsgesprek. Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij in het bezit van een aantal keurmerken, te weten: Woningborg Bouwzekerheid en VCA.

Woningborg Bouwzekerheid

Woningborg Bouwzekerheid
Het certificaat van Woningborg biedt zekerheid dat de woning vrijwel altijd wordt afgebouwd en dat de woning voldoet aan de technische kwaliteitseisen. Soms vragen geldverstrekkers naar dit certificaat voordat ze een hypotheek toekennen.

VCA Keurmerk

VCA
Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) is een programma dat ons als bedrijf helpt om veilig en gezond te werken en het aantal bedrijfsongevallen te verminderen.

Verbouwing Renovatie Badkamer