Dakrenovatie
Renovatie
Dakrenovatie Aanbouw
Verbouw
Kunststof Kozijnen
Onderhoud
Nieuwbouw
Nieuwbouw

Renovatie

Bouwbedrijf Kuiers renoveert complete winkelpanden, bedrijfspanden of woonhuizen die weer naar een originele staat teruggebracht dienen te worden. Of gewoon een goede opfrisbeurt nodig hebben. Dat doen we snel, goed en betaalbaar. Bouwbedrijf Kuiers renoveert jouw gebouw professioneel. Tijdens het uitvoeren van het project denken wij altijd met de klant mee, voor elk probleem zoeken we de juiste oplossing. Ook voor regulier onderhoud aan woningen is Bouwbedrijf Kuiers het juiste adres.

Gebouwen hebben onderhoud nodig en moeten na verloop van tijd gerenoveerd worden. Het is belangrijk om tijdig onderhoud te plegen om zo overbodig hoge kosten te voorkomen. Bij de renovatie van een woning of ander gebouw kun je denken aan het vervangen/verbeteren van daken, kozijnen, muren, dakkapellen, keukens, badkamers etc.

 • Uw dak lekt of is in slechte staat?

  Wij zorgen dat je dak weer jarenlang meegaat. Eventueel is de renovatie te combineren met dakisolatie. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op de energierekening.

 • Houten kozijnen

  Houten kozijnen hebben onderhoud nodig, bij niet goed aanbrengen of onderhouden gaan deze rotten. Wij kunnen houten kozijnen renoveren of desgewenst vervangen door hoogwaardige hardhouten kozijnen.

 • Onderhoudsarme kunststof kozijnen

  Wilt u geen onderhoud meer aan houten kozijnen? Wij plaatsen desgewenst ook onderhoudsarme kunststof kozijnen. De kunststof kozijnen die wij plaatsen zijn van hoge kwaliteit en niet meer van hout te onderscheiden.

Heeft jouw pand een renovatie nodig? Neem dan contact met ons op.

Verbouw

Door de jaren heen veranderen woonwensen. Je krijgt gezinsuitbreiding of gaat werken vanuit huis of misschien ben je juist wat vaker thuis en heb je gewoon meer ruimte nodig. Verhuizen zou een optie kunnen zijn, maar uiteraard kun je een verbouwing ook overwegen. Je blijft in je vertrouwde omgeving en past je woonsituatie aan je wensen aan. Meer leefruimte creëren is de grootste beweegreden tot verbouwen. Bouwbedrijf Kuiers adviseert en denkt mee over hoe dit het beste te realiseren is. Binnenkort woon je nog fijner in je huis!

 • Aanbouw, serre of erker

  Een aanbouw, serre of erker zorgt behalve voor een groter woongenot ook voor waardeverhoging van jouw woning.

 • Modernisering woning

  Is je woning wat verouderd? Wij steken hem graag in een nieuw en modern jasje.

 • Dakkapel

  Creëer meer ruimte en lichtinval met een dakkapel. Bouwbedrijf Kuiers is gespecialiseerd in verschillende soorten dakkapellen.

Toe aan een verbouwing? Neem dan contact met ons op.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud aan je woning is erg belangrijk, een woning moet nou eenmaal onderhouden worden. Achterstallig onderhoud beïnvloedt de woningwaarde. Door je woning goed te onderhouden en achterstallig onderhoud te voorkomen houdt de woning zijn woningwaarde. Na verloop van tijd zullen er dingen vervangen of aangepakt moeten worden. Wanneer er wordt geleefd in een woning lopen er door de jaren heen hier en daar beschadigingen/slijtages op. Het is belangrijk dat je tijdig onderhoud pleegt om overbodig hoge kosten te voorkomen.​

 • Behoud de woningwaarde

  Door achterstallig onderhoud te voorkomen en de woning goed te onderhouden.

 • Voorkom overbodige hoge kosten

  Wacht niet te lang met het plegen van onderhoud aan je huis. Zo voorkom je onverwachte en overbodige hoge kosten.

Heeft jouw pand onderhoud nodig? Neem dan contact met ons op.

Nieuwbouw

Voor velen is het een droom die uitkomt: je eigen huis bouwen. Maar voordat je ook daadwerkelijk je nieuwbouw woning kunt betrekken, zijn er veel werkzaamheden aan vooraf gegaan. Je hebt een stuk grond gekocht op jouw droomlocatie en wilt daar jouw droomhuis realiseren. Laat ons je helpen bij de realisatie van je droomhuis.

Bij Bouwbedrijf Kuiers kan je terecht voor alle soorten nieuwbouw, zoals een schuurwoning, een energie neutrale woning, een levensloopbestendige woning of een mooie vrijstaande woning met garage. Doordat wij met de architect en onderaannemers veel samen werken weten we wat we aan elkaar hebben en functioneren wij als bouwteam. Hierbij zijn samenwerking, continu overleg en nauw contact belangrijke factoren. Hierdoor verloopt het bouwproces zeer goed en is alles goed op elkaar afgestemd. Voor de klant betekent dit één aanspreek punt.

 • Nauwe samenwerking met specialisten

  Wij werken nauw samen met tekenaars, architecten en adviseurs om gezamenlijk met de klant tot een optimaal plan te komen. Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen hoe je huis eruit komt te zien. Tevens heb je controle over de materialen die gebruikt worden en bepaal je zelf je budget.

 • Wij ontzorgen je tijdens de bouw

  Laat je adviseren door ons over materiaalkeuzes en begeleiden door de regels van bestemmingsplan, welstand en bouwbesluit. Dankzij onze ervaring en bouwkennis kunnen wij u ontzorgen tijdens de bouw.

 • Sleutelklare oplevering

  Terwijl jij keuzes maakt over de steensoort, de deuren en kozijnen en alvast met de inrichting kunt beginnen, verzorgen wij het gehele bouwproject voor je. Tijdens tussentijdse contactmomenten spreken we de voortgang van de bouw door en na hard werken wordt de woning sleutelkaar opgeleverd. Al wat rest is de inrichting!

Nieuwbouw Gritter

Sleutelklaar bouwen of casco bouwen

Waar Bouwbedrijf Kuiers bij sleutelklare woningen het hele project voor zijn rekening neemt, wordt er bij casco bouwen enkel de ruwbouw uitgevoerd. Bij casco bouwen, oftewel ruwbouw, wordt je huis wind- en waterdicht opgeleverd, uiteraard inclusief kozijnen, ramen, deuren en dakpannen. Bij het cascobouwen komt de afbouw of afwerking voor je eigen rekening. Denk hierbij aan:

Wanneer je dat wenst, zou Bouwbedrijf Kuiers ook enkele van deze werkzaamheden op zich kunnen nemen. Neem contact op om de mogelijkheden hierin te bespreken.